vrijdag 2 december 2011

Sint-surprises


Tim en Lea zijn zojuist naar school vertrokken met hun sint-surprises en Bas is net thuis met zijn 'aanwinsten'. De afgelopen 2 weken is hier hard geknutseld en gedicht. Tim en Lea hadden zelfs twee keer lootje getrokken: een keer bij het orkest en op school.
De surprise-avond bij het orkest was afgelopen woensdag. Tim had een 'tekenblok' gemaakt waar alle cadeautjes in gingen en Lea een basketbal van papier marché. Zeker de bal werd op het laatst nog haastwerk, omdat alle lijm veel tijd nodig heeft om te drogen, de bal uiteindelijk ook nog geverfd moest worden en deze verf ook nog moest drogen. Maar het is allemaal weer gelukt. Bekijk hier de resultaten:


Tim ontving helaas gewoon een kartonnen doos in pakpapier waar het cadeautje in zat, Lea kreeg een levensgrote muzieknoot op muziekpapier:

Ook voor school moest er natuurlijk geknutseld en gerijmd worden. Tim mocht iets maken voor een paardengek; dat werd een hoefijzer. Lea had een van haar juffen getrokken. Deze juffrouw houdt erg van gitaar spelen, dus wat voor surprise het moest worden was niet zo moeilijk. Met het rijmen heeft mama trouwens wel een beetje geholpen ;-)
Dit zijn de surprises die voor school gemaakt zijn:


Bij Bas was afgesproken dat iedereen voor 5 euro een paar kleine cadeautjes zou kopen. Door middel van een dobbelspel was het de bedoeling de leukste cadeautjes te 'vergaren'. Dit is het resultaat: een scheetzak (jawel!) en een koelkastmagneet die 30 seconden film kan afspelen - leuk!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten