zondag 29 augustus 2010

Oostenrijk: Auf wiedersehen!!

Na een lange pauze kan ik melden dat we er weer zijn! We hebben een paar lekker ontspannen weken achter de rug.

Tijdens het zomerkamp van de kinderen, waar ik al eerder over schreef, zijn Rob en ik een paar dagen samen naar Texel geweest. Wat was het heerlijk om na een paar jaar (!) weer eens een paar dagen saampjes op stap te zijn en niet in de eerste plaats papa en mama te zijn maar gewoon lekker man-en-vrouw. Het waren maar een paar dagen, maar het leek een eeuwigheid. Natuurlijk was het daarna ook weer heerlijk om de kinderen op te halen en hun enthousiaste verhalen te horen!

De afgelopen 2 weken zijn we naar Kaprun in Oostenrijk geweest. Nadat het ons daar vorig jaar zo goed bevallen was zijn we dit jaar teruggekomen. Samen met mijn zusje, zwager en neefje Stijn hebben we daar met ons allen in een heerlijk huis mogen vertoeven.
Onze mannen hadden de mountainbikes meegenomen en hebben zich diverse keren flink in het zweet gefietst. Dit was tevens ter voorbereiding op de Ride for the Roses waar ze volgende week zondag 110 km (!) gaan fietsen. Wij als moeders hebben in de tussentijd diverse uitstapjes met de kinderen gemaakt of ze vermaakten zich prima in het opblaaszwembad dat we hadden meegenomen omdat het gewoon te warm was - iets ander weer dan dat het hier in Nederland was, begrepen we :-))

Natuurlijk ga je ook naar Oostenrijk om te wandelen en dat hebben we dan ook gedaan! Inmiddels hebben we al 4 zogenaamde "Stöcknagel" (plaatjes) op onze wandelstokken van de verschillende bergen die we wandelend hebben bedwongen!

Tijdens de laatste dagen van de vakantie kwamen we tot de conclusie dat we nog niet uitgekeken en uitgewandeld zijn in de regio Kaprun, dus we hebben nu al besloten dat we dit heerlijke vakantiehuis volgend jaar zomer nog een keer gaan bezoeken.

Hieronder een kleine vakantie-inpressie in beeld:

Tijdens een dorpsfeest was het zo heet dat de kinderen verkoeling zochten in de fontein!


De moeders met de kids een dagje naar een leuk kleinschalig familiepark midden tussen de bergen


Met z'n allen op stap. Die lange meneer is mijn zwager (2.10 m!!)


Verder commentaar lijkt me overbodig: stoer toch??!!


Klimmen midden in een 'klamm': een spleet tussen de bergen waar een grote waterval doorheen stroomt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten