dinsdag 27 september 2011

Nieuwe keuken

Hij is nog niet helemaal af, maar na 3 weken troep en behelpen hebben we nu dan toch een nieuwe keuken. We zijn er heel erg blij mee, al moeten de puntjes nog wel op i gezet worden.

Zo zijn de vloerplinten er nog niet (want geleverd in de verkeerde kleur), hebben we 2 tijdelijk kastdeurtjes in een afwijkende kleur (want geleverd in de verkeerde maat), ontbreekt er nog een open kast in de bijkeuken, etc.
Tijdens het plaatsen hebben we ook besloten wat we op de muur achter het aanrecht doen. Het wordt een zogenaamde veegplint van hetzelfde graniet als het aanrecht en achter het fornuis een granieten spatscherm. Deze moeten ook nog besteld worden.
Wel is Rob zondag meteen begonnen met de eerste muren in een eerste laag verf+voorstrijk te zetten. De kleur pakt gelukkig uit zoals we gewild hadden. Verder zijn er al een aantal deuren geschuurd en hebben Tim en ik alle pasplintjes langs de deurkozijn keurig op maat in verstek gezaagd.
Vandaag heb ik alle ramen aan de tuinkant gewassen: we konden letterlijk niet meer naar buiten kijken, zo vies waren ze.

Wij klussen nog even door.
Nieuw keukenblokje in de bijkeuken.
Hier ontbreekt nog een open kast waarin o.a. de magnetron komt te staan

Er is al een stukje te zien van de nieuwe muurkleur

Afwijkende kleur van de 2 nooddeurtjes is goed te zien!

Kastje achter in de hoek heeft nog geen deurtje.
Daarin komt ook een deurtje met glas.

1 opmerking:

  1. Hoi,
    Het lijkt een mooie keuken te worden. De gebruikelijke tekortkomingen. Heb je altijd.
    We zijn benieuwd hoe het er uit ziet straks. Veel succes nog bij de afwerking.
    Lezen je blog vlak voor vertrek naar Bali.
    Groetjes
    Mam en Jan

    BeantwoordenVerwijderen