dinsdag 4 mei 2010

Ding #13: Online kantoortoepassingen

Sinds een paar maanden maak ik gebruik van Google Docs. Als coach van de 23dingen groep deel ik een document met medecoach Annet en begeleider Jeroen. Hierin staan alle gegevens van de groepsleden - blogadressen, gmail-adressen, vorderingen, etc. Daarnaast gebruiken we als PVT Google Docs. We zijn momenteel bezig met het opstellen van een Huishoudelijk Reglement en daarbij is het erg makkelijk om met z'n drieën in hetzelfde document te werken, zodat we altijd met de meest recente versie bezig zijn.
Annet heeft enkele dagen geleden een document gedeeld met alle groepsleden om een lijst van tips&trucs op te stellen voor de volgende 23dingen-groep. Super idee!! Ik heb er inmiddels iets aan toegevoegd.
Daarnaast heeft collega-jeugdspecialist Marianne vandaag een leuk document met me gedeeld. Het gaat over de toegevoegde waarde van digitale toepassingen in het onderwijs. Dit is natuurlijk iets dat mij als mediacoach erg aanspreekt! Dank daarvoor Marianne.
Ik ga de komende week de filmpjes die over online kantoortoepassingen op de 23dingen-site staan nog bekijken. De volgende keer zal ik iets schrijven over Instant Messaging, ding 14.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten