woensdag 28 juli 2010

Kinderruil

Binnen onze familie doen we deze week aan een soort doorschuifsysteem-met-kinderen. Vanmorgen kwam mijn zusje Judith om haar zoontje Stijn (4 jaar) bij ons te brengen. Ze nam Bas en Tim mee om ze vervolgens bij opa en oma achter te laten, waar ze ongetwijfeld een paar heerlijke dagen zullen hebben.

Lea geniet nu dus van het 'oudste zijn'.

We hebben vanmiddag gezellig een spelletje mens-erger-je-niet gespeeld - Stijn won!!.
Verder hebben Stijn en Lea hebben een prachtige treinrails opgezet, compleet met huisjes en station.

Daarna zijn we met z'n drieën naar de bieb geweest - Stijn op de step en Lea op de skeelers. Stijn heeft nog een boekje uitgezocht en buiten hebben ze een lekker snoepje gegeten.




Toen we thuis kwamen hadden ze het HEEL ERG WARM :-)
Tijd dus voor een verfrissende duik. Al met al zijn ze nog geen 10 minuten in het water geweest, want het was natuurlijk geen tropische dag. Maar ze waren wel lekker afgekoeld. Daarna even televisie kijken en onderhand de treinrails nog wat verbeteren.





's Avonds was het tijd voor een broodje cheeseburger met frietjes, want zo'n logeerpartij is natuurlijk wel feest! Voor Stijn werd het een cheeseburger ZONDER kaas, want, zoals hij zelf zei: "mijn moeder doet altijd kaas op de hamburger en dat vind ik niet lekker". Nou, prima, dan zonder kaas dus.

Tijdens het toetje kregen Stijn en Lea vreselijk de slappe lach en na het eten werden ze behoorlijk baldadig. Lea heeft Stijn bij het naar bed gaan voorgelezen uit z'n nieuwe biebboek. Einde van de eerste logeerdag, waarbij Stijn nog even uitlegde dat vakantie zoooo leuk is, maar logeren zoooooooooooo leuk ;-)!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten