zondag 4 juli 2010

Zomer!!!


Wat een weer mensen! Het was afgelopen week een pittig weekje voor de kinderen, met name voor Bas. Afgelopen donderdag waren ze alle 3 op schoolreisje: Lea ging naar Dippie Doe in Best, de jongens naar de Efteling! Het was warm maar een fantastische dag.
Vrijdag moesten ze gewoon weer allemaal naar school. Na school natuurlijk die spannende wedstrijd Nederland - Braziliƫ....


's Avonds had Bas een klassefuif. Het was bij een meisje waar ze thuis een boerderij hebben. De broers van het meisje hadden een heus zwembad uitgegraven dat bekleed was met landbouwplastic. Het uitgegraven zand was ook bekleed en diende als glijbaan: fantastisch!! Maar meneer lag wel pas om half 12 in bed!

De volgende morgen (gisteren dus) moesten de jongens al weer vroeg uit. Ze moesten om half 9 de deur uit want ze namen deel aan de misdienaarsdag in Den Bosch. Hier kwamen ca. 100 misdienaars uit het hele bisdom bij elkaar. Het was een bedankdag met naast een mis allerlei leuke activiteiten. Om 19.00 uur waren ze weer thuis.

Vandaag dus maar een rustig dagje om het huis en in het zwembad. Hoewel Rob zich nog gewaagd heeft aan een fietstocht van een kleine 30 km...


Straks lekker barbecuen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten