donderdag 29 juli 2010

Logeerdag 2: filmdag

Het is officieel: Lea en Stijn zijn samen twee vreselijke giebelkonten. Om werkelijk helemaal niks krijgen ze vreselijk de slappe lach.
Het was vandaag ook qua weer een beetje slappe dag: een beetje zon, een beetje veel regen, een beetje wind.
Tijd dus voor een filmdagje.

Vanmiddag togen we met z'n drieën richting bioscoop voor Toy Story 3 in 3D. Het was een groot succes. Stijn was zo geboeid door de film dat na afloop bleek dat hij zijn zakje met chocoladekoekjes 2 uur lang in zijn hand geklemd had gehouden met dit als resultaat:

Deze waren dus rijp voor de vuilnisemmer, maar dat mocht de filmpret niet drukken.

Een paar uur bioscoop staat altijd garant voor slaperigheid. Om dit op te lossen hebben we de rest van de middag doorgebracht met het spelen van spelletjes.

's Avonds had ik macaroni gemaakt. Ondanks mijn eerdere ervaring dat Stijn absoluut niet gecharmeerd was van pasta (die spaghetti EET ik niet!!!) ging de macaroni er vanavond zonder enkel commentaar en met smaak in.

Nu zijn ze moe. Straks lekker bedtijd!
Ik ben trouwens benieuwd of er nog iemand van de familie reageert op deze blogs.... Ik heb de instellingen aangepast zodat, als het goed is , iedereen nu een reactie kan achterlaten.

3 opmerkingen:

  1. Papa en mama van Stijn29 juli 2010 om 19:47

    Stijn is zo te lezen alweer in goede handen. Zijn ouders zitten nu ook in de bioscoop. Geniet ervan Stijn (en de rest van de familie). Tot zondag ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nou leuk wat jullie hebben gedaan maar zonde van die koekjes. wij zijn naar de Mergelgrotten gweest. Eerst gingen we met een boot daar naar toe. We zijn dan 2 uur in de grotten geweest,
    toen gingen we weer met de boot maar dan de andere kant op naar België is de boot daar omgekeerd en weer terug gegaan. Van de 200 km grotten was er nog maar 80 km over. en toen we terug waren zijn we nog wezen shoppen toen lea let op toen we hebben we een gezamenlijk cadeau voor het raport uitgezocht en dat is geworden monopoly van dam tot dom editie vind je het leuk nou wij wel we zijn al de hele tijd aan het spelen groetjes bas (want die heeft dit gemaakt) maar ook van tim,opa en oma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen