zondag 6 maart 2011

Carnaval en béétje voorjaar!

Afgelopen vrijdag vierden Tim en Lea op school carnaval. De hele school vertrekt dan in optocht naar het Dorpshuis, waar ze getrakteerd worden op het optreden van een carnavalsband en een paar uur kunnen zingen en springen.
Natuurlijk gingen ze daar 'in vol ornaat' naar toe. Lea als glitterdanseres met een prachtige vlinder op haar gezicht geschminkt. Tim was voetbalveld, compleet met middenstip op z'n neus en doelen op z'n wangen :-)


Verder leek het de afgelopen dagen qua weer wel een beetje voorjaar. Ik ben dan ook volop in de tuin bezig geweest. Af en toe geholpen door een van de kinderen. Zo zijn de rozen gesnoeid, de hortensia's ontdaan van de oude bloemen en veel dood hout, diverse andere struiken zijn gesnoeid en zelfs 2 seringenboompjes gerooid die al jaren heel veel blad en heel weinig bloem gaven. Nu is die plek opgevuld door ijzerhard, witte ridderspoor en zenegroen. Zo hebben we straks in verschillende periode's op verschillende hoogtes bloemen!
Verder heb ik enkele bakken gevuld met primula's, zodat het voorjaar ook een beetje 'naar binnen kijkt', zoals voor het keukenraam:

1 opmerking:

  1. Ik loop achter! Leuke foto's. Leuk, dat voetbalveld, origineel gedaan hoor!!
    Wij hebben ook in de tuin gewerkt (jaja). Tig liter nieuwe aarde in de borders en gesnoeid. Dat is het wel zo ongeveer in tuintje Visser... Nieuwe potplanten komt later nog!

    BeantwoordenVerwijderen