dinsdag 1 maart 2011

Verjaardagsfeest - deel 2

Afgelopen weekend was Lea dan echt jarig. De laatste keer met 1 cijfer....
Omdat zondag de grote ballet-uitvoering was, en ze dus de hele dag in het theater moest doorbrengen, hebben we de familie-verjaardag zaterdagmiddag gehouden. Na nog een ochtend balletles!

Het blijft leuk, kaarsjes uitblazen. En ze gingen alle 9 in één keer uit!
Daarna begon het uitpak-festijn. Van ons kreeg ze de manege van Playmobil. Van haar oom een extra uitbreidingsset, de paardendressuur. Het hele zaakje staat inmiddels in de logeerkamer, samen met een groot deel van Tim's Playmobil. Dat is natuurlijk het leuke van dat speelgoed: je kunt alles combineren en je eigen verhalen verzinnen! Verder kreeg ze van ons een ouderwetse trap-loop-veer (die - jaja! - binnen een uur in de knoop zat! Door oma weer uit de knoop gehaald, maar nu natuurlijk wel vreselijk uitgerekt :-)), en een drie-dimensionale puzzel.

Verder werd ze door opa en oma Limburg verrast met het V-Tech Kidi Secrets digitaal meidendagboek. Dit stond al sinds oktober op haar verlanglijst, maar Sinterklaas viste achter het net: nergens meer verkrijgbaar! Nu liggen ze weer mondjesmaat in de winkels. Ontzettend blij was ze ermee!

Van andere opa en oma geld. Dat gaat op de bankrekening, want er wordt gespaard voor een iPod. Verder nog Oliliy meidenparfum en een leuk plantje voor op haar kamer.



Opa en oma Limburg

Lekker samen bouwen aan de nieuwe Playmobil manege


Ook neefje Ilan vermaakt zich prima!

Samen met tante Liv met het nieuwe 'dagboek'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten