maandag 28 maart 2011

Nieuwe schoolbibliotheek - aangepast


Vandaag hebben we, in samenwerking met Carla Roberti van Gulu Styling , de schoolbibliotheek van Bredeschool De Muldershof in Beek en Donk ingericht. Het was hard werken, maar tegelijkertijd een feestje! Wat een fantastische samenwerking tussen styliste, teamleden van de school en de bibliotheek.

In één dag hebben we een fantastische bieb neergezet. Het was zó mooi om alle reacties te horen. Kinderen: "Kijk dit boek eens, cool!", "Veel beter dan die oude troep die er stond", etc. En dan de leerkrachten; de administratieve kracht kwam er maar niet over uitgepraat en trommelde iedereen op: "Wat een pláátje!", "Het ziet eruit als een echte bieb", "Mag ik hier morgen met mijn kleuters gaan zitten om een leuk boek voor te lezen?", om maar even een paar te noemen.

Ik heb een kleine foto-impressie gemaakt:






Vandaag (dinsdag) werd de school na een grondige verbouwing officieel geopend door burgemeester en wethouder. Ter ere daarvan was er een receptie waar natuurlijk ook wij van de bibliotheek acte de présence gaven. Lea ging even mee, want ze was erg benieuwd naar de nieuwe schoolbieb. Daarom hieronder nog een paar foto's van de bieb, nu helemaal af en in vol ornaat!


2 opmerkingen:

  1. Ziet er heel erg mooi en uitnodigend uit! De ruimte, het meubilair en natuurlijk het belangrijkste de boeken. Ben erg benieuwd hoe het gebruikt gaat worden, maar met zo veel enthousiasme kan het alleen maar een succes worden :)

    groeten,
    Annet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag collega-coach! Ook op de vooravond van de afsluiting van de cursus nog hier en daar blogjes lezen en reacties plaatsen?
    Tot morgen!

    BeantwoordenVerwijderen