donderdag 3 juni 2010

Kinderfeestje Tim


Gisteren vierde Tim zijn kinderfeest. Hij wordt in de zomervakantie 10, maar omdat dan iedereen toch weg is, hebben we het feest naar voren gehaald.
Na schooltijd gingen de vriendjes en een vriendinnetje mee naar huis. We troffen het natuurlijk geweldig met het weer, dus ik had de tuin versierd.
Rob had de eerste kom pannenkoekbeslag al klaar toen we thuis kwamen. Iedereen zocht een plaatsje aan de picknicktafel, de eerste bestellingen werden opgenomen en de glazen gevuld. Er werd gesmuld: pannenkoek naturel, met rozijnen, appel, ham, kaas of een combinatie, het kon allemaal. Iedereen heeft minstens 2 pannenkoeken gegeten, en er waren er zelfs die 3,5 pannenkoek op konden!
Daarna even buiten spelen en toen klom iedereen in de auto. We gingen in Eindhoven een bezoek brengen aanDe Steenarend. We begonnen met een diavoorstelling. Het was heel interessant. In de tussentijd mochten we allerlei gesteenten voelen. Daarna kregen we limonade met chips en werd er gezongen voor de - nog niet - jarige. Toen was het natuurlijk tijd voor cadeautjes. Tim is weer flink verwend en morgen gaat hij naar de bank om een storting te doen ;-)

Tenslotte mocht Tim een geode uitzoeken en zelf doorzagen. Er bleken kwartskristallen in te zitten. Beide helften werden mooi geslepen.




Iedereen mocht vervolgens een steen uitzoeken en slijpen en polijsten. Wie dat wilde mocht de steen in een hanger laten zetten. Het was een leuke en ook nog leerzame middag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten