dinsdag 15 juni 2010

Dag Guinnie....

Vanmiddag om 12.00 uur is onze Guinnie overleden. Ze was al heel lang ziek: vorig jaar tijdens onze zomervakantie werd ze erg ziek. Het bleek suikerziekte te zijn. Ook haar nieren werkten niet meer. Na diverse vochtinfusen, medicatie en de goede zorg van de dierenarts knapte ze toch weer op - dit geheel tegen de verwachting van de dierenarts in! Ze kreeg speciaal dieetvoer en daarop deed ze het heel lang redelijk goed. Het werd Kerst, het werd 2010: we hadden geen van allen gedacht dat ze dat zou halen. Ze viel wel steeds verder af: op het laatst was ze alleen nog naar velletje over beentje. Daarbij viel haar vacht steeds meer uit. De laatste 2 dagen kwam daar diarree bij, dit was het moment dat we het niet meer waardig vonden. Ze is in het bijzijn van ons alle vijf rustig ingeslapen.

Bas had een graf gegraven, Tim een kruis getimmerd. We hebben haar in haar mandje gelegd waar ze al die jaren bij ons in geslapen heeft. Guinnie is 16 jaar geworden.




2 opmerkingen:

  1. Hoi Esther, wat een droevig verhaal over Guinnie. Altijd moeilijk na zoveel jaar, ik weet het uit ervaring. Het beestje is beter af maar toch!. Hoe is het met jou?. Je zult wel denken, ik hoor niks maar we zijn op vakantie in oostenrijk. Hoe was het bezoek aan de internist?. is er een behandelplan?. Volgens Jan kan ik je beter mailen, dit kan de hele wereld lezen volgens hem, dus als je niet reageert stuur ik je een mail.ben wel erg benieuwd. Het weer is vandaag pet maar we vermaken ons wel!. Groetjes, Jan en Lia.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Lia, mail me maar even, dat is inderdaad beter (1-op-1-verkeer).
    Groetjes, Esther

    BeantwoordenVerwijderen