donderdag 17 juni 2010

Vooruit kijken

De rust is weer een beetje teruggekeerd. Afgelopen dinsdag heeft de hele familie in een soort van mist-toestand doorgebracht. Want zoals een vriend verwoordde: "niet alleen voor de kinderen is het aangrijpend als een huisdier er ineens niet meer is, ook voor volwassenen...."

We kregen vandaag nog een 'sterkte-kaart' van de dierenarts. Heel attent (om die te versturen voor de rekening.) Nee serieus, het werd zeer op prijs gesteld.

Inmiddels kijken we weer voorzichtig vooruit. Hoewel we Guinnie nooit zullen vergeten, denken we na over een nieuw poesje, na de zomervakantie. Er wordt druk nagedacht over een namen top-3 :-)

2 opmerkingen:

  1. Leuk, dat jullie een nieuw poesje willen. Zelf heb ik er na de dood van Tinka ook over nagedacht maar toch nog niet gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed dat jullie ondanks het verdriet en gemis toch weer denken aan een nieuw poesje. Dat betekent zeker niet dat je Guinnie zult vergeten. Het brengt straks ook herinneringen terug als je het nieuwe poesje dingen ziet doen die Guinnie precies zo deed of juist helemaal anders!

    groeten,
    Annet

    BeantwoordenVerwijderen