zondag 5 december 2010

Toch nog wel spannend!

Iedereen verwachtte de Goedheiligman vandaag. Toen dan ook gisteravond ineens een wild gebons op de kamerdeur te horen was schoot iedereen een halve meter de lucht in ... :))

Voor de deur stond een grote cadeautas die bescheiden gevuld was en.... waarin 5 envelopjes zaten! de gedichten waar ieder op zijn of haar manier op had zitten zwoegen (zweten?)
Wat een leuk format was dit zeg! Eerst hebben we ruim de tijd genomen om iedereen zijn/haar gedicht te laten voorlezen. Dit was heel erg leuk. Iedereen had zo z'n best gedaan!

Daarna mocht iedereen om de beurt een pakje uit de grote tas grabbelen. De Sint had dit jaar de namen er klein op geschreven zodat je echt niet kon zien voor wie je iets pakte...
Iedereen was erg in z'n nopjes met de cadeautjes: Voor iedereen sowieso een lekkere chocoladeletter, verder voor Bas een scheurkalender en een bouwpakket, voor Tim een nieuwe basketbal en een voetbalspel voor de Wii, voor Lea schilderen op nummer en memomagneten voor op haar memobord, voor Rob een fijn boek en voor mijzelf een nieuwe gezinskalender voor in de keuken.

Met een grote schaal pepernoten erbij en echte pietencakejes was het een zeer geslaagde avond!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten