vrijdag 7 januari 2011

Einde vakantie

De vakantie zit er weer op. Het was een heerlijk relaxte vakantie. Afwisselend met enkele leuke uitstapjes - en minder leuke, naar de EHBO -, echt winters weer met VEEL sneeuw, lekker uitslapen en rustig opstarten, en ook de enkele huishoudelijke klusjes die toch moeten gebeuren hebben we heel gezellig met z'n allen gedaan!

Morgen moet ik weer werken en begint voor Lea de balletles weer. Zo kunnen we weer een beetje wennen aan de normale routine.

Maandag gaat dan weer genadeloos de wekker - VROEG!! Waarschijnlijk gaat Bas de komende tijd 'bussen'. Hij heeft vandaag, nu eindelijk de sneeuw weg was, een rondje door het dorp gefietst om te proberen of dat ging. Dat was echter met zijn ingegipste pols niet zo'n succes. Aangezien het de bedoeling is dat de pols met rust kan genezen....
Helaas is sinds half december de busfrequentie met de kern van ons dorp teruggebracht van 2x per uur naar 1x per uur. Voor de ochtendrit heeft dat geen consequenties, maar voor de terugrit betekent dit dat Bas vaak een bus zal hebben die buiten ons dorp om rijdt. Ik zal hem dus regelmatig even aan de rand van het dorp moeten ophalen. Tja, zo'n uitglijder heeft meer gevolgen dan je denkt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten