woensdag 5 januari 2011

Uitstapje


Rob had deze week nog 2 dagen vrij, dus het leek ons leuk om nog een uitstapje te plannen. Na familie-beraad waren we eruit: Corpus in Leiden zou het worden. Daar willen de kinderen al jaren heen, maar kinderen jonger dan 8 jaar mogen er niet in, dus eerder was het geen optie voor een familie-uitje.

Meteen online kaarten gereserveerd, want dan weet je zeker dat je erin kan. Het is namelijk een audio-tour in groepen en vol=vol.

Gisterochtend om half 10 reden we weg. Na een voorspoedige reis waren we ruim op tijd aanwezig. We konden dus nog in alle rust genieten van een lekkere cappuccino. De 'reis door de mens' was erg leuk, interessant en leerzaam. Het was mooi gedaan en afwisselend, met diverse films in 3D, special effects in wild bewegende stoelen en steeds ging je een stukje hoger (met de roltrap en diverse liften). We begonnen bij de knie en eindigden bij de hersenen.

Daarna kon je individueel de terugreis beginnen. Op die terugreis passeerden we diverse interactieve 'laboratoria' waar je allerlei testjes kon doen. Erg leuk! In totaal ben je er zo'n 2 uur bezig.

Toen we eruit gingen was het rond half 3, dus we besloten naar Katwijk aan Zee te rijden. Even lekker uitwaaien.



We besloten de dag met een heerlijke maaltijd in Katwijk. Na een voorspoedige terugreis - zonder files gelukkig! - waren we om half 8 weer thuis. Een heerlijke vakantiedag was het!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten