woensdag 5 januari 2011

Gipskamer

Vanochtend moest Bas zich melden op de gipskamer van het ziekenhuis voor nacontrole van zijn pols. Het begon voorspoedig want we hoefden slechts een paar minuten te wachten voordat we binnen geroepen werden.

Daar begon de ellende echter. Eerst het drukverband eraf. Toen wachten op de arts die de pols en de vorige week gemaakte foto's heel nauwkeurig bekeek. Afgaande op die foto's (sterk uitvergroot dit keer) en de pijnreactie die flinke druk op d pols opleverde, kon de arts toch niet uitsluiten dat Bas zijn polsbeentje een scheurtje heeft. Om dat zeker te weten moet er een MRI-scan gemaakt worden en tot die tijd moet de pols in het gips. BALEN!!

We zijn na het ingipsen meteen naar de afdeling radiologie gelopen om te vragen op welke termijn die MRI waarschijnlijk gemaakt kan worden. Dat zal hoogstwaarschijnlijk in de week van 17 januari zijn. Daarna nog ca. een week voordat de uitslag er is, dus de komende 3 a 4 weken gips.

Vervelend met eten, met fietsen vanaf volgende week maar vooral met schrijven! We zullen zien hoe e.e.a. opgelost kan worden.

Wordt vervolgd dus.

1 opmerking:

  1. Lieve mensen allemaal,
    Wat een tegenslagen voor de kids en jullie.
    De wet van Murphy heeft weer toegeslagen?
    We hopen dat het allemaal snel weer rust zal zijn, maar hoe stom ook het hoort bij het groot groeien. Op den duur wen je er aan, maar het blijft natuurlijk heel vervelend.
    Bas en Tim heel veel sterkte met alle pijn en ongemakken en Rob en Esther: hou vol!
    Lea zorg maar lief voor je broertjes! Dat kun je heel goed.
    Sterkte allemaal, liefs en tot zondag.
    Mam en Jan

    BeantwoordenVerwijderen